Statiegeld bij jouw lokale supermarkt

Bij alle supermarkten in Nederland kun je als klant jouw statiegeldflessen en blikjes inleveren. Deze supermarkten bieden in de meeste gevallen de mogelijkheid om vervolgens jouw statiegeld bon te doneren aan het goede doel. Wij hopen natuurlijk dat zoveel mogelijk supermarkten op deze manier Dream4Kids willen steunen. Gemiddeld brengt zo’n actie in een maand € 150,- op! Help jij mee om ook bij de supermarkt bij jou in de buurt statiegeldbonnen in te zamelen voor onze Droomdagen?

Stappenplan

1: Stap jouw supermarkt binnen en vraag bij de servicebalie naar ‘degene die over de statiegeldactie gaat’ en vertel dat je er namens Dream4Kids bent.

2: Bij de meeste supermarkten hebben ze een rooster. Iedere maand zetten ze zich in voor een ander doel. Naar aanleiding van jouw vraag, zullen ze kijken wanneer er een plekje vrij is.

3: Is er een maand vrij voor Dream4Kids? Fantastisch! Vul samen met jouw supermarkt onderstaand formulier in of spreek duidelijk af om welke maand het gaat. Maak alvast jouw actie aan via de actiepagina 
Hieronder kun je de speciale statiegeldposter downloaden

4: Ga in de betreffende maand van de actie langs bij de supermarkt en kijk of de poster in de emballageruimte hangt. 

5: Kijk of je in de betreffende periode een artikel in de lokale krant mag plaatsen voor extra aandacht. Elke krant heeft een redactie. Hieronder vind je een voorbeeldtekst die je kan gebruiken downloaden. Een foto van de situatie bij jouw supermarkt trekt extra aandacht. 

6: Aan het einde van de actieperiode haal je het gedoneerde bedrag cash of per pin op bij de supermarkt en stort je het opgehaalde bedrag op de eerder aangemaakte actiepagina. De supermarkt kan het geld ook zelf storten op deze actiepagina of overmaken naar ons bankrekeningnummer NL63 RABO 0103 40 84 87 (o.v.v. naam supermarkt en statiegeldactie) 

Heb je nog vragen? Mail naar info@dream4kids.nl of bel naar 073-642 88 90

 

Statiegeldposter Deze poster kan jouw supermarkt ophangen in de emballageruimte Downloaden
Overeenkomst met supermarkt Downloaden
Tekst lokale krant Downloaden