Actiepagina Droomdag

Wat leuk dat je als droomgids een Droomdag gaat organiseren! Vanaf nu kan de voorpret beginnen....


Waarom is geld nodig?
Je haalt geld op voor je Droomdag en voor Stichting Dream4Kids. Niet alleen de Droomdagen kosten geld, ook de organisatie daaromheen. Je kunt dan denken aan kantoorkosten, marketing, het onderhouden van contact met zorgprofessionals die de kinderen aanmelden, voorlichting, onze website en veilige en deugdelijke administratie. Dream4Kids ontvangt geen subsidie. Daarom is het belangrijk dat droomgidsen tijdens het organiseren van de Droomdag zoveel mogelijk geld inzamelen. Dat is ook noodzakelijk, omdat sommige dromen ‘duurder’ zijn dan andere. Iemand die veel weet op te halen, helpt op die manier anderen die daar wat minder succesvol in zijn, zodat de kinderen hier in elk geval niets van merken.

Streefbedrag
Het bekostigen van een Droomdag is gemiddeld zo’n € 1950. Daarom dagen we je uit om zoveel mogelijk geld in te zamelen. Alles wat je inzamelt is van harte welkom, maar hoe meer hoe beter natuurlijk! 
Zodra de actiepagina is aangemaakt zal Dream4Kids een startbedrag van € 250 op jouw actiepagina storten om je op weg te helpen. Indien we binnen een half jaar na jouw eerste Droomdag een ander kind aan je mogen koppelen, wordt er een bedrag van € 500 gestort. Ga je dan binnen een half jaar na de 2e Droomdag voor een derde kind aan de slag, dan wordt het bedrag verhoogd naar € 1000. Daarna starten we weer opnieuw met € 250.

Persoonlijke motivatie
Via je actiepagina kun je steeds zien hoeveel geld jullie tot nu toe hebben opgehaald.
Tip: schrijf een persoonlijke motivatie. Wie zijn jullie, wie is jullie droomkind en welke droom ga je waarmaken? Dat motiveert mensen om geld te doneren! 

Zie hieronder bij downloads de uitgebreide uitleg. 

Start hier je actiepagina

 


Ook nieuwsgierig geworden om een kind een cadeau voor het leven te geven als vrijwilliger?

Klik hier

Toelichting aanmaken actiepagina Droomdag Downloaden