Kom in actie met je bedrijf

Als bedrijf kun je op verschillende manieren in actie komen voor Dream4Kids. Wij bespreken graag persoonlijk met jou de mogelijkheden. Wil je meer weten neem contact op met Anke Cox, anke@dream4kids.nl of per telefoon op  073-6428890. 
Hieronder ter inspiratie een paar manieren waarop je ons met je bedrijf kunt steunen.

Doneren
Een financiële bijdrage is zeer welkom en de meest eenvoudige manier om Dream4Kids te steunen. Een donatie kan via deze website of door een bedrag rechtstreeks aan ons over te maken. Ons bankrekeningnummer: IBAN: NL63 RABO 0103 4084 87
Je kunt ons om een factuur vragen in verband met jouw boekhouding en de fiscale aftrekbaarheid.

Cause related marketing
Bij deze vorm van marketing ga je met jouw bedrijf een wederzijds voordelige samenwerking aan met ons als goed doel. Gedurende deze samenwerking wordt een product van jouw bedrijf gekoppeld aan Dream4Kids. Een win-win situatie! Uit onderzoek blijkt dat cause related marketing veel voordelen heeft. Enkele mooie voorbeelden uit eerdere actie's:

  • Goede doelen boeket van Topbloemen.nl
  • Samenwerking met Jan Poffertjes, inzet van de foodtruck
  • Kuib vleesboxen heeft een maand lang een gedeelte van de opbrengst gedoneerd

De droomchallenge
Organiseer een droomchallenge! Een unieke kans om collega’s uit te dagen en bij te laten dragen aan de totstandkoming en organisatie van een Droomdag.
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, teambuilding, persoonlijke ontwikkeling en netwerken ineen! De droomchallenge wordt volledig georganiseerd door Dream4Kids en kan flexibel over de dag worden georganiseerd.
Anke Cox informeert je graag verder over deze mogelijkheid 

Motiveer je medewerker
Heeft een medewerker een sportieve uitdaging die hij/zij wil koppelen aan Dream4Kids dan kan dit aangemaakt worden op onze actiepagina
Motiveer en stimuleer je medewerker vanuit betrokken werkgeverschap en lever hier een financiële bijdrage in of verdubbel het opgehaalde bedrag.

Met je bedrijf in actie
Heb je al eens nagdacht over statiegeldinzameling in de bedrijfskantine of het recyclen van cartridges via Recoll/Recycle Club 
Laat je medewerker de keuze een donatie te doen aan Dream4Kids voor de waarde van een kerstpakket.
Organiseer zelf een (sportieve) actie, dit kan via onze actiepagina. Enkele voorbeelden:

  • charitydiner,
  • sportevent; padel- of golftoernooi, deelname aan een vestingloop of wandel- hardloopwedstrijd 
  • autorally