Over Dream4Kids

Dream4Kids, zet zich al ruim 20 jaar in voor jonge kinderen die te maken hebben met een ernstig jeugdtrauma zoals rouw, mishandeling of seksueel misbruik. Dit doen we door dromen van deze kinderen uit te laten komen tijdens een Droomdag. Een Droomdag geeft deze kinderen weer vertrouwen in zichzelf en de wereld, het geeft ze de moed en energie om weer in dromen te geloven.

Een Droomdag is een cadeau voor het leven.

In Nederland hebben gemiddeld 1 à 2 kinderen per klas te maken met een trauma, een grote onzichtbare doelgroep waar Dream4Kids als enige stichting in Nederland het verschil voor maakt door hun allerliefste droom uit te laten komen. Wij geven kinderen met een trauma een nieuwe start.

Een Droomdag is niet zomaar een dag. Het is een dag vol magie, avontuur en blijvende herinneringen. Het is een dag waarop kinderen een stukje regie in hun leven terugkrijgen. Onze aanpak heeft een wetenschappelijk bewezen impact op kinderen en met ruim 1500 Droomdagen in de afgelopen 20 jaar hebben we voor al deze kinderen echt een verschil kunnen maken. Een Droomdag heeft impact op het kind, het gezin en de maatschappij.

Samen kunnen we meer dromen laten uitkomen dan ooit tevoren. Laten we samen bouwen aan een wereld waarin elk kind de kans krijgt om te stralen en weer in zichzelf gaat geloven.

Dream4Kids is een erkende stichting met CBF keurmerk en een ANBI-status.