4Daagse Nijmegen 2024

Walk4Dreams - 4Daagse Nijmegen

Is het jou gelukt om een startbewijs te bemachtigen voor de 4Daagse van Nijmegen?
Zet dan dit jaar jouw deelname in het teken van Dream4Kids!

Wanneer jij je aanmeldt als lid en loper voor Walk4Dreams en je doet een startdonatie van € 50,- of je hebt je 1e donaties ontvangen met een minimale opbrengst van € 50,- dan ontvang je van ons het unieke Walk4Dreams wandelshirt. 
Klink op de knop "+ ik wil in dit team" en je deelname is een paar minuten geregeld. 

Verder

  • Ben je zelf in het bezit van het startbewijs voor de 4Daagse Nijmegen (vereist)
  • Kan je individueel lopen of kom in contact met andere leden van "Walk4Dreams"
  • Kunnen wij je ook in contact brengen met onze lopers uit team "Walk4dream4kids". Dit is een vaste groep die al meerdere jaren voor onze stichting loopt en die ook de mogelijkheid kunnen bieden voor een verzorgingspost en/of slaapplek in een gezamenlijke sporthal.

Doe jij mee en wil je geld inzamelen om kinderen met een psychisch en/of fysiek trauma een "cadeau voor het leven te geven"?
Je bent van harte welkom om je aan te sluiten. 

Onze droom is dat we voor alle kinderen met een trauma in de leeftijd van 6 - 12 jaar een cadeau voor het leven kunnen geven. Dream4Kids laat de mooiste dromen van kinderen met een trauma uit komen tijdens een Droomdag. Deze dag is onderdeel van het behandelplan dat is opgesteld door een professionele hulpverlener. Een Droomdag geeft een kind moed en energie en betekent vaak een nieuwe start. Het kind voelt: ik mag er zijn, ik ben ook belangrijk.