Zwaan Homan

Masseren

( Lid van team: Walk for Dream4Kids )

Tijdens de Nijmeegse Vierdaagse van 2024 ga ik als vrijwilliger masseren voor de wandelvereniging zij lopen voor het goede doel : Dream4Kids.

Stichting Dream4Kids zet zich in voor kinderen (6 – 12 jaar) met een trauma. Als kinderen iets heftigs meemaken, komen ze daar niet altijd op eigen kracht overheen. Dan kan er een behandeling nodig zijn door een professionele hulpverlener.
Als onderdeel van het behandeltraject kan zo’n hulpverlener een beroep doen op Dream4Kids om voor het kind een droom dag aan te vragen. Op een droom dag komt de mooiste droom van een kind uit. Het kind staat dan in het middelpunt van de belangstelling en voelt: ik doe er toe, ook ik mag er zijn en deze dag is speciaal voor mij georganiseerd.
Dream4Kids wil kinderen weer laten geloven in de toekomst, zodat ze voelen en ervaren dat zij ook belangrijk zijn.
Dit jaar masseer ik tijdens de Nijmeegse Vierdaagse voor Dream4kids geheel belangeloos.
Omdat ik het belangrijk vind dat kinderen, kinderen kunnen zijn!!!
Zo’n droom dag kost natuurlijk geld, veel geld en daarom zoek ik zoveel mogelijk sponsors. Dussssss………. Alle beetjes helpen!!!!!
Alvast bedankt iedereen!

20
20/07/2024
17:54

Anoniem

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Onze droom is dat we voor alle kinderen met een trauma in de leeftijd van 6 - 12 jaar een cadeau voor het leven kunnen geven. Dream4Kids laat de mooiste dromen van kinderen met een trauma uit komen tijdens een Droomdag. Deze dag is onderdeel van het behandelplan dat is opgesteld door een professionele hulpverlener. Een Droomdag geeft een kind moed en energie en betekent vaak een nieuwe start. Het kind voelt: ik mag er zijn, ik ben ook belangrijk.