M
Marleen Lenssen

Goede Doelen Beweegactie

Ook dit jaar is PinkRoccade Ziekenhuizen & Laboratoria onderling de strijd aangaan tijdens de Goede Doelen Beweeg Actie. Gedurende de actie, van 4 april tot en met 4 mei, hebben zes teams van Pink het tegen elkaar opgenomen om zoveel mogelijk punten te verzamelen in de Ommetje-app. Niet alleen hebben we een mooi bedrag voor het goede doel binnengehaald, maar we hebben ook onze medewerkers aangemoedigd om meer te bewegen, zowel voor, tijdens, als na werktijd.

Na flink wat gelopen kilometers kunnen we stellen dat onze Goede Doelen Beweeg Actie een groot succes was! Samen hebben we een fantastisch bedrag van €2.500 bij elkaar gewandeld voor Stichting Dream4Kids! 🎉

Deze actie gaat verder dan alleen het steunen van een goed doel. Het is ook een kans om onze medewerkers aan te moedigen even naar buiten te gaan en wat beweging te krijgen. Volgens Erik Scherder, de bedenker van de Ommetje-app, is regelmatige beweging essentieel voor onze hersenen. Het vermindert het risico op aandoeningen zoals dementie, depressie en beroerte. 

Dank aan iedereen die heeft bijgedragen aan deze succesvolle actie. Samen veel mooie meters gelopen voor het goede doel en een gezonde nieuwe gewoonte erbij!

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Onze droom is dat we voor alle kinderen met een trauma in de leeftijd van 6 - 12 jaar een cadeau voor het leven kunnen geven. Dream4Kids laat de mooiste dromen van kinderen met een trauma uit komen tijdens een Droomdag. Deze dag is onderdeel van het behandelplan dat is opgesteld door een professionele hulpverlener. Een Droomdag geeft een kind moed en energie en betekent vaak een nieuwe start. Het kind voelt: ik mag er zijn, ik ben ook belangrijk.