Marcel van Venrooij

Dream4Kids heeft jullie steun hard nodig

Dream4Kids is helaas nodig voor een select groep kinderen. Door een donatie te doen, steunen jullie Dream4Kids en maken jullie het mogelijk om Droomdagen te organiseren voor kinderen die dit nodig hebben!

5
21/07/2024
22:42

Maryla en jonas

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
  Bekijk alle
18/07/2024 | 12:42

Gaat als een speer

Wat een goede start van deze actie! op 12 juli, dus nog geen week geleden, de link gedeeld op mijn werk en via mijn socials. Effe schooien nu het nog kan. Binnen 1 week ruim €600 binnen gehaald. En dan te bedenken dat er nog mensen op vakantie zijn! Eigenlijk was deze actie bedoeld om geld in te zamelen in de laatste week van de vakantie bij de lokale vakantie week, maar omdat de link en actie meteen in gaat, maar meteen de stoute 👟👟 aangetrokken en de link op mijn werk in de organisatie geslingerd.  Binnen no time de eerste donaties binnen. Van klein tot aardige bedragen. Alles telt mee!! Zelfs iemand waarvan ik weet het niet breed te hebben, toch een donatie gedaan. Dat laat de ware aard van het beestje zien! Zo trots op mijn collega's en al mijn bekenden die via mijn socials de oproep hebben gezien. Samen maken we de Droomdagen waar voor de kinderen. Keep you posted! Marcel

Onze droom is dat we voor alle kinderen met een trauma in de leeftijd van 6 - 12 jaar een cadeau voor het leven kunnen geven. Dream4Kids laat de mooiste dromen van kinderen met een trauma uit komen tijdens een Droomdag. Deze dag is onderdeel van het behandelplan dat is opgesteld door een professionele hulpverlener. Een Droomdag geeft een kind moed en energie en betekent vaak een nieuwe start. Het kind voelt: ik mag er zijn, ik ben ook belangrijk.