LTV Best

LTV Best 60 jaar

Vier mee en maak dromen waar!

Tennis- en padelclub LTV Best bestaat dit jaar 60 jaar. Om dat te vieren, trakteren we alle leden op 8 juni op een gezellige dag met tal van activiteiten. Graag delen we in onze feestvreugde en gunnen we ook die ander een onvergetelijke dag. Daarom halen we geld op om kinderen met een trauma een ‘Droomdag’ te kunnen bezorgen; een dag waarop zij zich vrij, geliefd en gewaardeerd voelen. Doneer je mee? Dan verdubbelt de club jouw donatie en laten we samen dromen uitkomen!

Hoe doneer je?

Dat kan via deze pagina en natuurlijk staat er op de feestavond een bus klaar waar je je bijdrage in kunt doen.

Stichting Dream4Kids

Dream4Kids laat de allermooiste dromen van kinderen met een trauma in vervulling gaan tijdens een speciaal voor hen georganiseerde Droomdag. Van het vliegen in een Cessna tot het verzorgen van giraffen. En van rijden in snelle auto’s tot zwemmen als een zeemeermin. Geen wens is te gek en het is zoveel meer dan een dag vol plezier. Het geeft de kinderen hoop en veerkracht en het gevoel belangrijk te zijn. Juist dat kan het verschil kan maken tussen overleven en floreren.

De impact van een Droomdag

Het is moeilijk om de impact van een Droomdag op een kind in woorden te vatten. De woorden van een ouder zeggen vaak meer dan we zelf kunnen uitdrukken. “Het was geweldig. En dat is nog een understatement. Zo hartverwarmend. Ik heb er eigenlijk nog niet de juiste woorden voor weten te vinden. Elke keer als ik erover vertel tegen iemand schiet ik vol. Enorm blij en dankbaar!” Deze krachtige woorden raken diep en laten de ware impact van Droomdagen zien.

08/06/2024 | 19:00 Tot 09/06/2024 | 1:00

Foodtrucks en feestavond

Natuurlijk mag een mooie feestavond met foodtrucks, een dj en volop gezelligheid niet ontbreken. Dus meld je voor 25 mei aan via: ltvb60jaar@ltvbest.nl!

Bekijk alle
2.085
11/06/2024
23:00

LTVBest

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Onze droom is dat we voor alle kinderen met een trauma in de leeftijd van 6 - 12 jaar een cadeau voor het leven kunnen geven. Dream4Kids laat de mooiste dromen van kinderen met een trauma uit komen tijdens een Droomdag. Deze dag is onderdeel van het behandelplan dat is opgesteld door een professionele hulpverlener. Een Droomdag geeft een kind moed en energie en betekent vaak een nieuwe start. Het kind voelt: ik mag er zijn, ik ben ook belangrijk.