R
Ronde Tafel Oosterhout

Goede Doelen Rally 2024 van Ronde Tafel 145 Oosterhout

De Goeden Doelen Rally van Ronde Tafel 145 Oosterhout is een jaarlijks Service Evenement op de zaterdag voor Pasen. Naast dat dit een fantastische dag voor de deelnemers is, ligt de nadruk op het inzamelen van geld voor regionale goede doelen. De deelnemers van de rally dragen met hun inschrijving bij aan de goede doelen. Daarnaast wordt het evenement en de uiteindelijke donatie mogelijk gemaakt door sponsoren en Vrienden van de Rally.

De Goeden Doelen Rally van Ronde Tafel 145 Oosterhout is een auto-puzzeltocht die u een hele dag begeleid en voert door de meest prachtige stukjes van ons kleine kikkerlandje. De tocht bestaat uit een vooraf uitgezette route door rallyuitzetter en meervoudig rallykampioen Bart den Hartog. Deze route is zowel toegankelijk voor de beginnende rallyrijder, als uitdagend voor de meer gevorderde deelnemers. Het rijden van een Rally is een fantastische ervaring waar veel mensen, nadat ze dit eenmaal gedaan hebben, met regelmaat aan deelnemen. In tegenstelling tot de Rallysport, waarin geracet wordt om de snelste tijd over een parcours van zowel verharde als onverharde wegen, gaat het bij rallyrijden niet om de snelste tijd, maar om de minste fouten in het afleggen van de route. Het uitstippelen van deze route doet u tijdens de stops aan de hand van een aantal regels die u op de dag ontvangt. Kortom: het is een dag met veel plezier, uitdaging, lekker eten en drinken en een rit langs prachtige plekken. Doet u ook mee?

3.500
30/04/2024
15:31

Anoniem

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Onze droom is dat we voor alle kinderen met een trauma in de leeftijd van 6 - 12 jaar een cadeau voor het leven kunnen geven. Dream4Kids laat de mooiste dromen van kinderen met een trauma uit komen tijdens een Droomdag. Deze dag is onderdeel van het behandelplan dat is opgesteld door een professionele hulpverlener. Een Droomdag geeft een kind moed en energie en betekent vaak een nieuwe start. Het kind voelt: ik mag er zijn, ik ben ook belangrijk.