I
Izachar Ogenio

In ruil voor jouw steun , komt jouw naam op mijn Shirt

( Lid van team: Walk for Dream4Kids )

Dream4Kids organiseert samen met vrijwilligers unieke Droomdagen voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar met een trauma. Deze kinderen verliezen vaak het vertrouwen in zichzelf en de wereld om hen heen. 

Iedereen verdiend het om hun dromen te bereiken , zeker kinderen met een trauma. Met jouw steun geven we deze kinderen die iets traumatisch hebben meegemaakt , weer een lach op hun gezicht.  Dit doen wij door Droomdagen voor hun te organiseren , tijdens deze dagen laten wij hun dromen uitkomen. Geef kinderen een lach op hun gezicht en laat ze merken dat ze niet alleen ervoor staan.

Geef ze moed , hoop maar vooral een grote glimlach , zoals Andre Hazes zingt , de glimlach van een kind maakt het leven de moeite waard.

In ruil voor je steun komt jou naam of tekst op de shirt waar ik de 4 daagse zal lopen , bedrijven mogen uiteraard ook steunen ( is belasting aftrekbaar)

Dankjewel

15
10/07/2024
17:37

Diny

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Onze droom is dat we voor alle kinderen met een trauma in de leeftijd van 6 - 12 jaar een cadeau voor het leven kunnen geven. Dream4Kids laat de mooiste dromen van kinderen met een trauma uit komen tijdens een Droomdag. Deze dag is onderdeel van het behandelplan dat is opgesteld door een professionele hulpverlener. Een Droomdag geeft een kind moed en energie en betekent vaak een nieuwe start. Het kind voelt: ik mag er zijn, ik ben ook belangrijk.