H
Hanri Batavier

Heusden Langstraat Rally 2024

De Lionsclubs Heusden en Drunen-Langstraat organiseren voor de zesde keer de Rally voor classic cars en bijzondere voertuigen. HeusdenLangstraatRally

Lionsclubs zijn zogenaamde serviceclubs. De Lionsleden zetten zich belangeloos in voor het goede doel. Voor deze Rally hebben twee Lionsclubs besloten om samen te werken om zo een beter resultaat te behalen.
De Rally commissie is alweer volop in actie om ook in 2024 een fantastische rally dag te organiseren. De op- en aanmerkingen en onze leerpunten van de afgelopen rally’s zijn een goede input geweest om de Rally weer beter op te zetten, waarbij de algehele kwaliteit voor ons prioriteit is. 

5.000
13/06/2024
17:48

Anoniem

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Onze droom is dat we voor alle kinderen met een trauma in de leeftijd van 6 - 12 jaar een cadeau voor het leven kunnen geven. Dream4Kids laat de mooiste dromen van kinderen met een trauma uit komen tijdens een Droomdag. Deze dag is onderdeel van het behandelplan dat is opgesteld door een professionele hulpverlener. Een Droomdag geeft een kind moed en energie en betekent vaak een nieuwe start. Het kind voelt: ik mag er zijn, ik ben ook belangrijk.