Britney Jurriëns

Stap voor stap naar die magische Droomdag!

( Lid van team: Walk for Dream4Kids )

Elk kind verdient een stralende toekomst! Daarom loop ik voor deze mooie stichting de Nijmeegse vierdaagse en daar heb ik jou hulp bij nodig! Door te doneren help je mee om droomdagen voor deze kids te financieren en help je mij een stapje dichter naar de finish!
Ieder kind verdiend een eerlijke toekomst waar ze naar uit kunnen kijken. Door droomdagen te organiseren wordt er door de stichting bijgedragen aan deze toekomst en zal de herinnering/droomdag altijd een positieve dag zijn waar ze met plezier naar terug kunnen kijken, ook als het even moeilijk is.

5
02/06/2024
17:04

Koen

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Onze droom is dat we voor alle kinderen met een trauma in de leeftijd van 6 - 12 jaar een cadeau voor het leven kunnen geven. Dream4Kids laat de mooiste dromen van kinderen met een trauma uit komen tijdens een Droomdag. Deze dag is onderdeel van het behandelplan dat is opgesteld door een professionele hulpverlener. Een Droomdag geeft een kind moed en energie en betekent vaak een nieuwe start. Het kind voelt: ik mag er zijn, ik ben ook belangrijk.