Basisschool de Piramide - Vught

Sponsorloop - Koningsspelen 2024

Op 19 april 2024 zijn de Koningsspelen op OBS De Piramide.
We gaan dit jaar een sponsorloop organiseren.

Maar... we willen niet alleen iets voor de school doen, maar ook voor een ander!

Dream4kids zet zich in voor kinderen die een traumatische ervaring hebben meegemaakt. Er gebeuren nu eenmaal heftige dingen in het leven, ook bij kinderen. Denk aan het overlijden van een ouder, broer of zusje, een auto-ongeluk, een vechtscheiding, (seksueel) geweld, mishandeling of verwaarlozing.

Dream4kids organiseert voor deze kinderen tussen de 6 en 12 jaar met een psychisch en/of fysiek trauma een unieke en betekenisvolle Droomdag.

Onze droom is dat wij een mooi bedrag ophalen voor onze schoolpleinen én droomdagen kunnen verwezenlijken voor kinderen via Dream4kids!

Helpen jullie mee?

10
08/06/2024
21:00

Anoniem

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Onze droom is dat we voor alle kinderen met een trauma in de leeftijd van 6 - 12 jaar een cadeau voor het leven kunnen geven. Dream4Kids laat de mooiste dromen van kinderen met een trauma uit komen tijdens een Droomdag. Deze dag is onderdeel van het behandelplan dat is opgesteld door een professionele hulpverlener. Een Droomdag geeft een kind moed en energie en betekent vaak een nieuwe start. Het kind voelt: ik mag er zijn, ik ben ook belangrijk.