A
André Bos

Marathon Rotterdam 2024

Dit jaar staan er twee grote evenementen op het programma. De eerste is een sportieve; ik ga namelijk de Rotterdamse marathon lopen. Een sportieve mijlpaal die al lang op mijn bucketlist staat, en hopelijk tot een groot succes weet te maken. Afgelopen zomer ben ik ermee gestart en tot nu toe gaat het voorspoedig.
Daarnaast mogen Esmée en ik twee trotse ouders worden van een zoon eind mei. Iets waar we naar uit kijken, maar we ook ontzettend spannend vinden! Één ding weten we zeker; we mogen hem ontvangen in een mooi, fijn en veilig thuis. Helaas is dat niet voor ieder kind zo...
Er zijn genoeg kinderen die helaas traumatische gebeurtenissen moeten meemaken; denk aan het overlijden van familie, huiselijk geweld, misbruik, pesten en nog veel meer ellende. Dream4Kids zorgt voor een unieke en prachtige Droomdag. Deze Droomdagen worden samen met behandelende zorgprofessionals opgesteld, zodat ze perfect aansluiten op het behandeltraject waar de kinderen mee bezig zijn. Mede om die reden lijkt het mij mooi om geld op te halen voor Dream4Kids door de marathon te lopen. Help jij mee?

Uiteraard ga ik graag ook andere uitdagingen & weddenschappen aan; denk aan een bedrag voor het uitlopen, een bedrag per kilometer, een bedrag als ik binnen een bepaalde tijd loop, een bedrag per kilometer die ik onder de streeftijd loop etc. Gebruik je creativiteit en dan zorg ik ervoor dat ik het ga realiseren! 😉

1.315
21/04/2024
11:19

doen’r

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Onze droom is dat we voor alle kinderen met een trauma in de leeftijd van 6 - 12 jaar een cadeau voor het leven kunnen geven. Dream4Kids laat de mooiste dromen van kinderen met een trauma uit komen tijdens een Droomdag. Deze dag is onderdeel van het behandelplan dat is opgesteld door een professionele hulpverlener. Een Droomdag geeft een kind moed en energie en betekent vaak een nieuwe start. Het kind voelt: ik mag er zijn, ik ben ook belangrijk.